DİTSO & MEYBEM İŞBİRLİĞİ İLE GALERİCİLERE MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI

TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen MEYBEM A.Ş tarafından “Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavları, Odamız işbirliğiyle Odamızda  gerçekleştirildi.

Bakanlığın son düzenlenmesi ile mesleki yeterlilik belgesinin zorunlu hale gelen motorlu araç satıcıları sınavı MEYBEM A.Ş. ve odamız arasında yapılan protokol ile Adayların yazılı sınavı Dinar Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldıktan sonra uygulamalı sınava geçildi. Dinar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet DEMİR, Nedim SOYALTIN, Haluk GÜRBÜZER Üyelerimiz Metin AVCI, Ömer TOMBULOĞLU ilk sınavda katılımcıları yalnız bırakmadı. Başkan Abdullah BAĞIRKAN Motorlu Araç Satıcılar mesleki yeterlilik sınavını üyelerimizin ayağına kadar getirdik .Bölgemizde  ,TOBB’un iştirakçisi olan Meybem A.Ş. Aracılığıyla galericilik sınavı açtık ve sınavlarımız 2 gün boyunca sürecektir. Sınavlarımız Bölgemize hayırlı olsun” dedi.