DİTSO MESLEKİ YETERLİLİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİNDE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş tarafından, Oda ve Borsalara yönelik “Mesleki Yeterlilik Sistemi Üçüncü Grup Bilgilendirme Eğitimi” TOBB Sosyal Tesisler toplantı salonlarında gerçekleştirildi.​Seminere Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT katıldı.

28 Oda ve Borsanın Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve MEYBEM sorumlularının katıldığı eğitimde, mesleki yeterlilik sistemi hakkında genel bilgilendirme yapılarak, sınav ve belgelendirme süreçleri ele alındı. Öğleden sonraki oturumlarda ise, sektör bazında belgelendirme detayları, yazılım sistemi ve teşvik uygulamaları anlatılarak, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.