DİTSO MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI

DİTSO MESLEK KOMİTE ÜYELERİ ORTAK MESLEK KOMİTE TOPLANTISI;

Odamız Ortak Meslek Komite Üyeleri ile Yapılan Toplantıda Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının Yaptığı Tüm faaliyetler Komite Üyeleri İle Paylaşıldı.

DİTSO Başkanı ve Dinar OSB Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Hakan UYAN Dinar Organize Sanayi Bölgesi ve Dinar OSB’ye Yeni kazandırılan Firmalar hakkında bilgilendirdi.

Üyelerimizin Kalifiye Elaman bulamamsı, Başmakçı Yumurta sektörünün sorunları, İlçemizde bilinçsiz Tarım yapılması, İlçemiz Ekonomisinin durumu ve İlçemizin genel sorunları görüşüldü. Ayrıca aynı Mesleği Yapan firmaların dereceleri kontrol edilerek düzenlenmesine aynı meslekte olanların aidatlarının farklı alınmamasının sağlanması bu konuda Yönetim Kurulu kararları uygulamasının uygun olacağı görüşüldü.