DİTSO MESLEK KOMİTELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

DİTSO ÜYELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Birlik ve Beraberlik İçinde Oruçlarını Açtılar

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DİTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Dinar TSO Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri, Genç ve kadın girişimciler Dinar Suçıkan Park’ta iftar emeğinde bir araya geldi.

Dinar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Dinar TSO Meclis Başkanı Ahmet Acar ve pek çok davetlinin katıldığı iftar yemeğinde Emekli İmam Hatip Bilal Aydoğmuş Kuran-ı Kerim tilaveti sunarak dualar okudu.

Dinar TSO’nun çok büyük bir aile olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde oda çalışmalarının devam ettiğini belirten Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan Uyan iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, ” Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Fakirin, fukaranın, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutulacağı bir aydır. Baştanbaşa manevi duygularımızı öne çıkaran bir aydır. Burada bu güzel günde bir araya gelip oruçlarımızı beraberce açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin” dedi.