DİTSO MERSİS RANDEVU MODÜLÜ EĞİTİMİNE KATILDI

Odalarda sunulan ticaret sicili hizmetlerine erişim şeklinin modernizasyonu, hizmet hızının arttırılması ve hizmet kalitesi bağlamında üye memnuniyetinin de yükseltilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü işbirliği ile geliştirilerek Merkezi Sicil Kayıt Sistemine (MERSİS) eklenen Randevu Modülüne ilişkin eğitim 227 personelin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi.  Eğitime Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT, Sicil Müdürü Feden KUM ve Sicil Personeli Ali DÜZTEPE  katıldı.