DİTSO MECLİS ÜYELERİ TOBB’DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde, meclis üyeleri ile bir araya geldi.​ Seminere Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Türk iş dünyası olarak zor bir dönemden geçtiklerini anlatan Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak 365 oda/borsa başkanı ile 7 bölge toplantısı yaptıklarını ve üyelerin sorunlarını dinlediklerini ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, Meclis Üyelerinin şu an bulundukları kurumun en demokratik kurum olduğunu, gücün tabanda yer aldığını, herkesin seçilerek geldiğini söyledi.

“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” diyen TOBB Başkanı, “insanlara faydalı olacak noktadasınız. Bir kişiye iş ve aş verebiliyorsanız ne mutlu size. Bunun kıymetini iyi bilin” dedi.

BAĞIRKAN; Seminere katılım sağlayan tüm meclis Üyelerimize teşekkür ederiz dedi.