DİTSO KONFERANS SALONUNDA TARSİM BİL.TOP.

Dinar Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarafından Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda TARSİM Bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kuraklık Verim Sigortası Bilgilendirmesi Afyon'da Devam Ediyor

TARSİM, 19 Ocak’ta, Afyon’un Dinar İlçesi’nde, İlçe Bazlı Kuralık Verim Sigortası hakkında tanıtım toplantıları düzenledi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Sayın A. Naci Bahtiyar, Dinar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Arafat Cengiz, Dazkırı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Mustafa Cura, Sandıklı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Hasan Salman, Basmakçı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Osman Ünalcı, Hocalar ve Evciler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürleri, Ziraat Odası, Ziraat Bankası ve Şekerbank yetkilileri, muhtarlar ve üreticilerin katıldığı  toplantılarda, TARSİM Konya Bölge Müdürü Sayın Mehmet Halis Yamak, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi ve İlçe Bazlı Kuraklık Verim Sigortası hakkında bilgi verdi, katılımcıların sorularını yanıtladı.