DİTSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU&N11 İŞBİRLİĞİNDE E-TİCARET EĞİTİMİ

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu ile N 11 işbirliğinde E-Ticaret Eğitimi gerçekleşti; E-Ticaret Eğitiminin açılış Konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN yaptı;

BAĞIRKAN; “ Tüm Kadınların Kadınlar Gününü kutlarım.” dedi ve Katılımcılara çiçek takdim etti.

Yönetim Kurulu Başkanımızın yaptığı Konuşmadan sonra Afyonkocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hayrettin ERTAN  tarafından Kadınlar gününe özel “ Kadının Önemi” hakkında sunum yapıldı.

N11 Eğitmenleri tarafından E- Ticaret hakkında eğitimcilere sunum yapılarak E- Ticaretin önemi ve günümüzde gelişen Sosyal Kültürün Piyasaları da etkileyerek İnternet ortamında yapılan ticaretin önemine değinildi.

Eğitime Katılan Katılımcılara DİTSO& N11 tarafından Katılım Sertifikası takdim edildi.