DİTSO İLÇEMİZE YENi İŞ YERİ AÇILIŞINDA

Camikebir Mahallesi 2. Şadırvan Sokak Dinar adresinde hizmete giren Orhan Tombuloğlu’na ait Tombuloğlu İnşaat-Proje ve Taahhüt işyerinin açılışı gerçekleştirildi

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ömer TOMBULOĞLU’nun oğlu Orhan TOMBULOĞLU’nun Mühendislik Bürosunun açılışına, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan UYAN, DİTSO Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Yön Kurulu Üyesi Metin AVCI, Genel Sekreter Tansu KURT, Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin YÜKSEL, Dinar İlçe Müftüsü Celil ŞİMŞEK ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Saffet Acar ve davetlilerin kestiği iş yeri açılışında davetlilere, yiyecek ve içecek ikramları yapıldı. Başkan Acar açılışta yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Bir beldenin, ilçenin kentleşmesi için olmazsa olmaz mühendislere ve mimarlara ihtiyaç duyulmaktadır. Ben inanıyorum ki değerli Orhan kardeşim Dinar’ın imarında bizlere hizmet edecektir. Bu inançla kendisine başarılar diliyorum. Dinar’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Acar’ın konuşmasından sonra iş yerinin açılış kurdelesi kesildi.