DİTSO İÇ TETKİK EĞİTİMİNDE

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde TOBB Akreditasyon Sekreterliği işbirliği ile bölge oda ve borsalar için ‘’İç Tetkikçi Eğitimi’’ düzenlendi.
TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri Özge Karatepe'nin yeni puanlama sistemi sunumu ile başlayan eğitim, Türk Loydu Vakfı Uygunluk Değerlendirme Hizmetlerinden Ali Güneş’in iç tetkikçi eğitimi sunumuyla devam etti. Eğitimin ikinci günü ise, TOBB Sosyal Medya Uzmanı Samet Çelik'in Sosyal Medya Eğitimi ile ilgili sunumla başladı. Eğitim, katılımcıların Ali Güneş’e sorularını ilettikleri, iç tetkiklere yönelik uygulamalar, vaka çalışmaları ve değerlendirme sınavının gerçekleştiği bölüm ile son buldu.