DİTSO GENEL SEKRETERLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’NDA

TOBB’de gerçekleştirilen Genel Sekreterler Bilgilendirme Toplantısına Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu KURT katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genel Sekreterler Bilgilendirme toplantısına katılarak, oda / borsa genel sekreterlerine hitap etti.​

Hisarcıklıoğlu, 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduklarını belirterek, Türkiye’nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütü olduklarını söyledi.

TOBB’un gücünün birliğinden ve birbirlerine sımsıkı kenetlenmiş olmalarından geldiğini vurgulayarak, “Birliğimiz, gücümüz ve etkinliğimiz, bizim, yani bu camianın farkıdır. Başka kurumlardan bizi ayrıştıran, bizi öne çıkartan en büyük özelliğidir” dedi.