DİTSO GELECEĞİNİ TASARLA EĞİTİMİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ev Sahipliğinde Oda Üyelerine Geleceğini Tasarla Programı Kapsamında Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi gerçekleştirildi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Habitat Derneği ve Microsoft Türkiye ortaklığında uygulanan Geleceğini Tasarla programı kapsamında Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.

DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN Yapmış olduğu açıklamada

‘’ Odamız Üyelerine yapılan Anket çalışmalarında İnternet Kullanımının önemi anlaşıldığından bu konuda eğitim çalışmalarına hız verdik. Yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde Eğitimlerinin yararlı olacağı düşünülen Habitat Derneği Eğitmenlerinin desteği ile Odamızda Üyelerimize Geleceğini Tasarla Programı Kapsamında Sosyal Medya Okur Yazarlığı Eğitimi verildi.  Katılan Üyelerimize Teşekkür ederek katılım Belgelerini teslim ettik. Emeği Geçen Herkese Şahsım ve Meclis kurulum adına Teşekkür ederim’’ dedi.

Microsoft Türkiye ve Habitat Derneği toplumun farklı kesimlerinin bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak ve Türkiye’nin e-dönüşümüne destek vermek temel vizyonu ile Türkiye’nin 81 ilinde ortak sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Ortak olarak geliştirilen “Geleceğini Tasarla Programı” ile de eğitim, girişimcilik ve istihdam olmak üzere 3 ana odak alan üzerinde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Sosyal Medya okuryazarlığı ile Okuyucu ile iletişime geçilmesi Sosyal medya teknolojileri ile herkesin genel kitleye ulaşımını sağlandığı önemi vurgulanan eğitim Soru cevap şeklinde gerçekleşti.