DİTSO & GARANTİ BANKASI KREDİ ANLAŞMASI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası arasında imzalanan kredi anlaşması kapsamında DİTSO Üyelerine uygun vade ve faiz oranlarıyla kredi verecek.

DİTSO ile Garanti’den Dinarlı esnaf ve KOBİ’lerin Yüzünü güldürecek anlaşma

Garanti Bankası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’yla imzaladığı kredi anlaşması kapsamında, üyelere uygun vade ve faiz oranlarıyla kredi verecek.

Garanti Bankası Dinar Şube Müdürü Mahmut Kartal ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Hakan Uyan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, Yönetim Kurulu Üyesi  Nedim SOYALTIN, Genel Sekreter Tansu Kurt’un katılımıyla 1 Haziran 2015 tarihinde imzalanan anlaşma kapsamında; odalara kayıtlı esnaf ve KOBİ’ler, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun koşullarla faydalanabilecek. Oda üyesi esnaf ve işletmeler, kendilerine sunulan özel fırsatlar dâhilinde, ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabilecek.