DİTSO & DİNAR SMMM E -TEBLİGAT EĞİTİMİ

DİTSO & DİNAR SMMM İLÇE TEMSİLCİLİĞİ İŞBİRLİĞİ İLE E-TEBLİGAT UYGULAMALARI BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ve Dinar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler İlçe temsilciliği İş birliği ile Dinar, Dazkırı, Başmakçı Evciler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere E –Fatura, E-Devlet, E-Tebligat Uygulamaları Bilgilendirme eğitimi SMMM Orhan KABASOLUK tarafından verildi.

Gelir İdaresi Başkanlığının vergi Uygulamaları ile ilgili işlemlerin kolaylaştırılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan E –Tebligat Uygulamaları 01.01.2016 Tarihinde başlayacağından konu ile ilgili Bölgemiz SMMM ‘ler Yeni Uygulamalar hakkında ‘’E-Tebligat Uygulamaları Tanıtım Toplantısı ‘’ düzenlendi.

Bölgemiz SMMM katılımı ile yapılan toplantı çok verimli geçmesiyle Bölgemiz SMMM’ler yeni programlar hakkında bilgilendirildi.