DİTSO &Dinar SGK TESVİKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

DİTSO & DİNAR SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE İŞVEREN TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası  & Dinar Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü İşbirliği ile Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı Kapsamında İşveren Teşvikleri ve yeni çıkan uygulamalar bilgilendirme toplantısı 20.03.2017 pazartesi günü saat 09.30 da Dinar Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Dinar sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bünyamin ARSLANER tarafından gerçekleşti.

DİTSO Başkanı Ahmet hakan UYAN son zamanlarda hem ilçemize  Hem  ülkeye nasıl daha fazla katkı sağlarız hesabıyla yoğun toplantılar düzenlediklerini belirterek, "Ülkemizin ve ilimizin kalkınması ve gelişmesi iş dünyasının elindedir. Yani sizler yapacaksınız. Bütün bu toplantıların hedefinde daha çok istihdam, daha çok üretim var. Bütün derdimiz fert, şehir ve ülke olarak zengin olmak. Zengin olmayı istememiz ve zengin olmamız lazım. Savaşlar artık sıcak savaşlardan çok, ekonomik savaşlar. Onun için biz fert olarak başlayıp, İlçe ve Ülke olarak dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

İstihdam seferberliğinde Dinar olarak neler yapılabileceğini tartışmak için bir araya geldiklerini kaydeden Uyan "Büyük işletmelerimize ve küçük işletmelerimize de büyük işler düşüyor. Bizim İlçemiz geri kalmış bir ilçe olarak kalırsa bunda hepimizin vebali ve sorumluluğu var. Eğer bir kalkınma hamlesi varsa bunda da hepimizin katkı ve emeği var" diye konuştu.

Toplantı Dinar Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez  (SGK)Müdürü Bünyamin ARSLANER  ‘in istihdam seferberliği çalışmasıyla ilgili sunum ve bilgilendirme gerçekleştirmesinin ardından soru cevap almalarıyla toplantı son buldu.