DİTSO ‘DA"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Sertifikaları dağıtıldı.

DİTSO ‘DA

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Odamız, ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Afyonkarahisar Müdürlüğü işbirliğiyle 6,7-13,14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından  gerçekleştirilen girişimcilik eğitimlerinde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları KOSGEB il Müdürü Mustafa ÇANAKÇI, DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN, DİTSO Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin AVCI’nın katılımları ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Katılım Belgeleri dağıtıldı.

Dört ana konudan oluşan ve toplam 4 gün (32) saat süren "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde; Eğitmen Caner URHAN tarafından; İş kurmak isteyen Girişimci adaylarına, İş fikrinin geliştirilmesi ve Yaratılıcılık egzersizleri ile Pazar Araştırması, Pazarlama Planı, Üretim Planı ve Finansal Plan Konularında katılımcılara bilgiler aktarılmıştı.

Odamız Olarak Bölgemiz Girişimci Adaylarına Yönelik Çalışmalarımız Devam Edecektir

Konu hakkında açıklama yapan DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN;  “Dinar TSO,  ve KOSGEB Afyonkarahisar Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan girişimciler sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

Kendi işini kurmak ve KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen tüm girişimcilerin çabalarını ve girişimlerini takdirle karşıladığını belirterek, ilçemizin ekonomisine katkı sağlamanın önemine değindi. Her geçen gün eğitimlere ilginin daha da arttığını belirten UYAN, "Bu taleplere kayıtsız kalmak mümkün değil. Bu sebeple eğitimlerimiz aralıksız devam edecek.  dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile tören sona erdi.

KOSGEB Müdürü’nün DİTSO’da Son Sertifika Töreni

Afyonkarahisar’da KOSGEB İl Müdürü olarak görev yapan Mustafa ÇANAKÇI’ nın tayini İzmir Güney Bölgeye çıktığından dolayı Ditso’da son sertifika törenine katıldı.

Odamızda KOSGEB Temsilciliği açılmasında büyük emeği geçen Sayın Mustafa ÇANAKÇI’ya teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz.