DİTSO’ DAN ÜYELERİNE VE HALKIMIZA YENİ BİR HİZMET DAHA

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN'ın girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetleri bugünden itibaren Odamız da verilmeye başlanacak. Tüm Türkiye genelinde sadece 91 Ticaret ve Sanayi Odasın 'da verilmekte olan Dijital Ehliyetler artık Odamızda da verilebilecektir.

Hizmet sınırlarını sürekli genişletmek için çalıştığını belirten Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN “Yerel ve Uluslararası ticaretin en önemli unsurlarından birini oluşturan karayolu ile uluslararası eşya taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan hükümler gereğince yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması kapsamında tüm ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmalara ve çalışanlarına Dijital Ehliyet alma zorunluğu ve bu zorunluluktan dolayı il merkezlerine gitmek zorunda kalmaları uzun zamandır firmalarımıza yük olmaktadır.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun çalışmalarımız neticesinde Odamız yetkilendirilmiş durumdadır. Bu çerçevede; Bugünden itibaren Odamızda Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) işlemleri başlamıştır” , “Üyelerimiz artık Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmeti için İl dışına çıkmadan, Odamız bünyesinde bu hizmeti almaya başlayacaktır. Odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun.

Üyelerimize ve bölgemize daha iyi hizmet etmek çalışan emek veren Yönetim ve Meclis Kurulumuz adına Odamızın yetkilendirilmesinde  bize bu fırsatı sağlayarak her zaman desteğini ve yardımını bizden esirgemeyen TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na şükranlarımızı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

#RifatHisarcıklıoğlu  #TOBB  #tobbstaum  #sayısaltakograf