DİTSO’ da SİGORTA ACENTELERİ TOPLANTISI

Odamız ev sahipliğinde Bölgemizde faaliyet gösteren Sigorta Sektörü Acente Temsilcileri bir araya geldi.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR, Meslek Komite Başkanlarımız Metin AVCI, Hüseyin GÖNÜLLÜ, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Meclis üyesi Oktay SAYIN, Sigorta acentelerimizden Bilal DEMİRÖZ , Lütfi YILMAZ, Mehmet ÇÖREK, Abdurrahman AKDEMİR , Yaşar KARTAL ,AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir ÖZERDEM  ve AFSAD genel Sekreteri Durmuş GÜMÜŞ , katılım sağladı.

Toplantıda 5 Ekim’ de  DİTSO & AFSAD işbirliği ile yapılacak olan SİGORTA SEKTÖRÜNDE KONUŞULMAYANLARI KONUŞUYORUZ” konulu toplandı öncesi istişare yapıldı.

BAĞIRKAN; ” Odamız Meslek Komitesi çalışmalarında tüm Meslek Komite üyelerimize desteklerini esirgemeyeceklerini, bu tür faaliyetlerin devamlılığının önemini ifade ederek Sigorta Acentelerine teşekkür ederim.” dedi