DİTSO "BÜYÜYEN VE GELİŞEN AFYONKARAHİSAR ÖDÜL TÖRENİ"NDE

DİTSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Büyüyen ve Gelişen Afyonkarahisar" ödül törenine  katıldı. Törene Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Meclis Başkan Yardımcısı Osman DAĞHAN, Meclis Kurulu üyemiz Ahmet ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Tansu KURT katıldı. Afyonkarahisar' da bir dizi ziyarette bulunan TOBB Başkanımız M. Rifat HISARCIKLIOĞLU' na , BAĞIRKAN ve ACAR eşlik etti.