DİTSO AYTO HİZMET BİNASI AÇILIŞINDA

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile , Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) yeni hizmet binasının açılış törenine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Melis Başkanı Ahmet ACAR KATILDI.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı konuşmada, “Bir yerde birlik varsa, başarı gelir, sırtınız da yere gelmez.

Odalar ve borsalarda yapılan yeniliklerden bahseden Hisarcıklıoğlu, "Artık bütün odalarımız borsalarımız online sisteme geçti. Bütün hizmetlerimiz evden, işten yapılabilecek. Son bir aydır bu uygulama devam ediyor. TOBB olarak dijital dönüşümü gerçekleştirdik. Ayrıca bizim oda ve borsalar olarak odalarımızın tek durak olması talebimiz vardı. Bunu da gerçekleştirdik. Artık şirket kuracaksanız 7 kapı gezmeyeceksin" ifadesini kullandı.

Özel sektörün 2017'nin başında en büyük sıkıntısının finansmana erişim olduğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu, TOBB Nefes Kredisi ile üyelerine 5 milyar kredi imkanı çıkardıklarını kaydetti.