DİTSO ATSO SPOR OYUNLARINDA

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Melis Başkanımız Ahmet ACAR Onüçüncü  ATSO Spor Oyunları’nın basketbol final müsabakasını izledi. Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleşen  maçta, Afyonkarahisar Barosu ile Korel Termal Otel karşı karşıya geldi. 3’üncü periyoda kadar başa baş geçen karşılaşmada 3’üncü periyodun ortalarından itibaren Afyonkarahisar Barosu’nun ağırlığı hissedildi. Atakları skorla sonuçlandıran Baro, maçın galibi oldu. Baro oyuncularını tebrik ederiz.