DİTSO ANKARA’DA

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Abdullah Bağırkan  ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “15 Nisan’da bu görevi teslim aldık. Hayırlısıyla bu görevi kazasız belasız, heyecanla bu 4 yıl hizmet etmek  istiyoruz.

Başkanımıza bölgemiz ile alakalı 3 projelerimizi ilettik. Söylediğimiz projelerimizi seçimden sonra yapabileceğimizi, seçimden sonra getirip sunduğumuzda rahatlıkla bu projeleri atlatacağımızı söyledi. Sağ olsun memnun bir şekilde ayrıldık. Allah utandırmasın bu yolda. Sayın Rifat Başkanımızı tekrar başkan olarak görmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız olsun. Rifat Başkanımla çalışmayı heyecanla bekliyorum” dedi.