DİTSO AFYONKARAHİSAR ODA-BORSA MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Afyonkarahisar Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Akrones Otel’de düzenlendi.Toplantıya Yönetim Kurulu başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Yönetim Kurulu üyelerimiz Ahmet DEMİR, Nedim SOYALTIN,Haluk GÜRBÜZER , Mehmet ÇETİNKAYA , Ahmet Şükrü EREN ve Genel Sekreter Tansu KURT katılım sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü SERTESER, Afyonkarahisar’daki Odalar ve Borsalar arasında güçlü bir bağ, birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. TOBB Mevzuatına göre düzenlenen olağan ortak yönetim kurulu toplantısında ilçe odaları ve il odamız ile istişarelerde bulunuldu.