DİTSO& AFYON SMMO İŞ BİRLİĞİ İLE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

DİTSO& AFYON SMMO  İŞ BİRLİĞİ İLE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Dinar Mali Müşavirler ilçe Temsilciliği işbirliğinde odamızda  düzenlenen;

      E- Fatura

      E-Arşiv, E- Arşiv Portal

      E-Defter

      E- Uygulamalara geçişte yeni kriterler ve süreçler

Konulu  toplantıya Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serhat GÜMÜŞ , Başkan Yardımcısı Naci YILDIRIM, Dinar Mali Müşavirler ilçe Temsilcisi Mustafa KARAHAN, Bölgemiz Mali Müşavirleri ve çok sayıda Şirket Yöneticisinin katıldığı toplantı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

TÜRMOB eğitmeni Halim BURSALI,  E-uygulamalar ve vergi yasalarındaki değişiklikler üzerine bilgi verdi. Eğitmen Bursalı, e-fatura, e-arşiv (portal), e-gider pusulası, e-serbest meslek makbuzu, e-müstahsil makbuzu, e-bilet, e-defter, zaman damgası, e-uygulamalara geçişte yeni kriterler, süreler ve müracaat süreçleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Abdullah BAĞIRKAN ise eğitmen BURSALI’ya teşekkür ederek katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür eder hayırlı işler dilerim.dedi.