DİTSO 23 NİSAN ETKİNLİKLERİNDE

DİTSO 23  NİSAN ETKİNLİKLERİNDE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl dönümü nedeniyle Dinar’da düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Hükümet Konağı önünde çelenk koyma merasimi ile başlayan resmi tören tüm okullarda kutlanmak üzere devam etti.

İlçe Kaymakamımız Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, siyasi parti temsilcileri ve STK başkanlarının katıldığı çelenk bırakma sonrasında program TOKİ Şehit Selçuk Gürdal Okulunda devam etti. Belediye Başkanı Saffet ACAR, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ACAR ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Salih OTURSUN katıldığı TOKİ 23 Nisan etkinlikleri sonrasında öğrencilere ödülleri takdim edildi.