Dış Ticaret Eğitimi

Dış Ticaret yapan, yapmak isteyen Sayın üyelerimiz;

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği koordinasyonunda Dinar Ticaret ve sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Dış ticaret Bilgilendirme Semineri  16 Ekim 2017 Pazartesi saat 13:30’da odamız hizmet binası konferans salonunda yapılacaktır. İlgili tüm firmalarımızın katılımlarımızı bekleriz.

İhracatta Sağlanan destek programları;Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı;İsmail BOZDEMİR

Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları;Türkiye İhracat ve Kredi Bankası A.Ş. Uzman Muhammet AFŞAR

Bakanlık Eğitim Takvimi