DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği koordinasyonunda Dinar Ticaret ve sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Dış ticaret Bilgilendirme Semineri  gerçekleşti

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı İsmail BOZDEMİR,Türkiye İhracat ve Kredi Bankası A.Ş. Uzman Muhammet AFŞAR’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere odamız Meclis Başkanı Ahmet ACAR,Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN,Yönetim Kurulu Üyemiz Metin AVCI, Meclis Kurulu  Üyemiz İsmail KESKİNOĞLU,İlçemiz muhasebecileri, İlçemiz banka yetkilileri ve ilçemizde faaliyet gösteren firmaların katılımı ile gerçekleşen eğitimde İhracatta Sağlanan destek programları ve Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.