DİNAR TSO TOBB ‘DE EBDS EĞİTİMİNDE

DİNAR TSO TOBB ‘DE ELEKTRONİK BELGE DAĞITIM SİSTEMİ EĞİTİMİNDE;

Odalara ve Borsalara EBDS Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Elektronik Belge Dağıtım Sistemi (EBDS) Eğitimi, 150 Oda ve Borsadan 275 personelin katılımıyla TOBB Konferans Salonunda yapıldı. ​​

Eğitimde; EBDS kapsamında Odaların ve Borsaların yapması gereken işlemler ve tanımlar ile sistemin işletimi ve üyelerin sisteme nasıl girebilecekleri konuları ele alındı.

Birliğimiz Tarafından web tabanlı geliştirilen üye ve muhasebe uygulamaların kullanan Oda ve Borsalarımız için uygulamada verilen bütün standart belgelerin siparişlerinin online olarak alınması ıslak veya elektronik imzalı üretilen belgelerin online veya elden teslim edilmesi kargo veya e-posta ile gönderilmesi amacıyla geliştirilen Elektronik belge dağıtım sistemi (EBDS) Eğitimine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu KURT ve Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Suat AKER katıldılar. İnteraktif olarak sunumun her aşamasında soru cevaplarla pekiştirilen eğitim, son bölümde görüş ve önerilerin alınması ile sonuçlandı.