DİNAR TSO HUZUR EVİNDE AŞURE GÜNÜNDE

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi tarafından Muharrem Ayı nedeniyle Geleneksel Aşure ve Keşkek günü Dinar Buhurcular Huzur Evi’nde gerçekleştirildi. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker ve Yönetim Kurulu Üyeleri davetlileri kapıda karşıladılar. Düzenlenen etkinliğe Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, CHP İlçe Başkanı Ecz. Mevlüt Er, Eski Belediye Başkanı Muhammet Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar,Dinar TSO Yön Krl Bşk Yrd. Metin AVCI, Dinar TSO Genel Sekreteri Tansu KURT, Dinar MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Hayrettin Ertan ve çok sayıda davetli katıldı. Muharrem ayı nedeniyle Aşure ve Keşkek Günü etkinliğinde bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Başkanı Aynur Toker şunları söyledi, “Yardım Sevenler Derneği olarak her yıl Huzur Evimizde geleneksel hale getirdiğimiz aşure ve keşkek günümüze teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim.

Her yıl Buhurcular Huzur Evinde yaşlı vatandaşlarımız ile birlikte bu günümüzü icra ederek onların yalnız olmadığını ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Siz değerli yardım seven vatandaşlarımız sayesinde huzur evimizin ocağında yanan ateş hiçbir zaman sönmeyecektir. Yaşlı vatandaşlarımıza Dinar’da el birliği içerisinde sahip çıkıyoruz. Bu konuda bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen, İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, protokolün değerli üyelerine ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ederim” dedi