DİNAR TSO Başkanı UYAN referandumu değerlendirdi

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan UYAN referandumu değerlendirdi. DİTSO Başkanı UYAN, sonuçların Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Anayasa değişikliğini içeren ve Evet ile sonuçlanan referandumun huzur, olgunluk  ve demokratik toplumlara örnek olacak şekilde büyük bir katılımla gerçekleştiğinin altını çizen DİTSO Başkanı UYAN, “Büyük idealleri olan ülkemiz için yeni bir süreç başlamıştır. İşadamları olarak bu süreçte yatırımların hızlanacağı, istihdamın, ihracatın artarak ekonomimizin daha da güçleneceğinden eminiz.

Türkiye’mizi dünya devletlerine karşı daha güçlü ve zengin hale getirmek adına birlik beraberlik içinde yatırımlarımıza odaklanmalı ve daha çok üretmeli, daha çok çalışmalı ve daha fazla çaba göstermeliyiz. Güven ve istikrarla Dinar olarak 2023 İhracat hedefimiz olan 500 milyon dolar hedefimize daha kısa sürede ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Referandumda çıkan karar ile bürokrasinin azaldığı ve iş dünyasının önünün açıldığı yeni bir dönemin başlamış olduğunu temenni ediyoruz. Bu sonucun iş dünyası başta olmak üzere tüm Dinarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.