DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ ve OKUL SÖZÜ ALDI.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR Yönetim Kurulu başkan Yardımcılarımız Ahmet DEMİR, Haluk GÜRBÜZER ve Genel Sekreterimiz Tansu KURT Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nu ziyaret etti.

BAĞIRKAN;

“Görevde olduğumuz süre içerisinde bizlere verdiği destekler ve Sayısal Takograf ( Dijital Ehliyet) kartının odamızda verilmesini sağlayan Birlik Başkanımız HİSARCIKLIOĞLU’ na teşekkür ederim.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız TOBB tarafından ilçemize bir okul yapılması talebini iletti.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu 2022 yılında Dinar da bir okul yapacaklarını belirtti.

Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, TOBB Camiasında  ve diğer tüm görevlerinde başarılar dileriz.