DİNAR OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

DİNAR OSB MÜTEŞEBBİS HEYET EYLÜL AYI TOPLANTISI

Yeni OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN olmuştur.

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Eylül ayı toplantısını Dinar Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN  OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet ACAR, DİTSO Müteşebbis Heyet Üyeleri Ahmet Hakan UYAN, Abdullah BAĞIRKAN, Nedim SOYALTIN, Nihat SARI ve OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri, OSB Bölge Müdürü İbrahim ER, OSB Memuru Mehmet Paşa ORHAN ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantı da Afyonkarahisar Dinar OSB Müteşebbis Heyet Asil Üyeliklerine; 1- Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN, 2- İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin DEMİRKAN, 3- İl Genel Meclis Üyesi Alim AKGÜL, 4- Dinar İlçe Özel İdare Müdürü Yakup GÜÇLÜ, 5- Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Emin İPEK, 6- Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR, 7- Belediye Meclis Üyesi Rafet ŞİMŞEK, 8- Belediye Meclis Üyesi Seydi GÜÇLÜ, 9- Belediye Meclis Üyesi Abbas ÇETİN, 10- Belediye Meclis Üyesi Armağan ÇETİN, 11- Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN, 12- Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nedim SOYALTIN, 13- Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nihat SARI, 14- Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Abdullah BAĞIRKAN, 15- Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ahmet DEMİR olmak üzere 15 asil üyeden oluşmasına,

OSB Müteşebbis Heyet Başkan ve Başkan Vekili Seçimi, Afyonkarahisar Dinar OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Sayın Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN, Afyonkarahisar Dinar OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Dinar Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN olmuştur.

OSB Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Dinar Kaymakamı Mustafa ŞAHİN,

Dinar Belediye başkanı Saffet ACAR,

İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin DEMİRKAN,

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN,

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nedim SOYALTIN, şeklinde oluşmasına,

OSB Denetleme Kurulu Asil üyeliklerinin,

Belediye Meclis Üyesi Seydi GÜÇLÜ

Belediye Meclis Üyesi Rafet ŞİMŞEK, şeklinde oluşmuştur.

OSB miz ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona ermiştir.