DİNAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ODAMIZA ZİYARET

DİNAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ODAMIZA   ZİYARET

İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ ,Halk Eğitim Merkez Müdürü Gültekin KOÇER, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin AYGÜNDÜZ, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bayram CAN ve Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmeni Ali GÜNEŞDOĞAR  ile  birlikte odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR konuklarını karşıladı. Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolünün değerlendirildiği ziyarette;

BAĞIRKAN;

“Türkiye'de özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi maksadıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi birlikteliği ile hayata geçirilen "Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü" meslek liselerimizde sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi adına atılan önemli bir adımdır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz TAŞBAŞ ve Müdürlerimize ziyaretten dolayı teşekkür ederiz. “ Dedi.

#dinarmeb #ditso #MeslekiEğitimişbirliğiProtokolü #dinarhem #tobb #tobbetü #mesleklisesi