Bölgesel Kariyer Fuarları Hk.

Sayın Üyemiz,
İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 16/01/2020 tarihli 520 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen ilgi yazıda, 2020 yılında T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde 130 üniversitenin işbirliğiyle 10 farklı ilde "Yetenek Her Yerde" temalı "Bölgesel Kariyer Fuarları" gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Fuarlara katılım gerçekleştirmek isteyen firmalarımızın fuarlara ev sahipliği yapan üniversiteler ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. "Bölgesel Kariyer Fuarları"na ilişkin ayrıntılı bilgilere https://www.cbiko.gov.tr/projeler/yetenek-her-yerde internet bağlantısından ulaşılabilmektedir.