BÖLGEMİZ ÜYELERİ VE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN'ın girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetleri 15 Ekim 2021 tarihinden itibaren Odamız da verilmeye başlandı. Tüm Türkiye genelinde sadece 91 Ticaret ve Sanayi Odasın 'da verilmekte olan Dijital Ehliyetler artık Odamızda da verilmektedir.

ilk Başvuru işlemleri tamamlanan Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) ‘ler  Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Yönetim Üyelerimiz Ahmet DEMİR, Nedim SOYALTIN, Haluk GÜRBÜZER, Üyemiz Hasan AKYILDIZ tarafından, kart sahipleri ; Odamız eski Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN , Ali Volkan UYAN, Kudret AKGÜN adına İbrahim ERÇETİN’e teslim edildi.

#tobbiletişim #tobbstaum #staum #sayısaltakograf