BÖLGE PERSONELLER TOPLANTISI

BÖLGE PERSONELLER TOPLANTISI BOLVADİN TSO & BOLVADİN TB EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Bölge Oda ve Borsaları arasında işlem birliği ve dayanışma sağlamak, kalite yönetim sistemleri ve akreditasyon konularında istişare etmek üzere geleneksel hale gelmiş olan ,

Afyonkarahisar -Kütahya-Uşak İl ve İlçe Oda ve Borsa personelleri bölge toplantısı Bolvadin TSO ve Bolvadin TB ev sahipliğinde Borsa Otel Teras Cafe' de gerçekleşti. Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Personelleri olarak katılım sağladığımız toplantı, Öğle yemeğinin ardından Horan Park' ta devam eden toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.