BAĞIRKAN TOBB’DE KOMİSYON TOPLANTISINDA

DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN 11 EYLÜL’ de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Üyesi olduğu Dilekleri İnceleme Komisyonu Toplantısına katıldı. Toplantıya komisyon üyeleri ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata SADIKOĞLU katılım sağladı.

Toplantıda Bölgemize ait ;

Dinar Organize Sanayi Bölgemizin altyapı sorunu, Başmakçı yumurta üreticilerinin isteği olan  Yumurtada uygulanan KDV oranının düşürülmesi, Zorunlu veya ihtiyari sigortalarda kredi kullanan kişinin kredi kullanacağı bankayı kendisinin seçebilmesi hakkının olması, Enerji Şirketlerinin uyguladığı zamların uygulanmadan önce özel sektöre ,sanayiciye zammın oranını ve zamanını bildirmesi hususu, Zayi olmuş çek sayfalarının sistemden düşürülememesi gibi sorunları dile getiren BAĞIRKAN  DİTSO Yönetim ve Meclis Kurulumuz Bölgemiz adına bölgemiz Özel ve Sanayi Sektörünün sorunlarını her fırsatta dile getirerek çözümler arayacaklarını söyledi.