BAĞIRKAN KOMİSYON TOPLANTISINDA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki komisyon ve kurullar ,TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’ nin de katılımıyla toplandı. Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN üyesi bulunduğu Dilekleri İnceleme Komisyon toplantısına katıldı.

Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Genel Sekreterimiz Tansu KURT’un katıldığı Sektör Sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda; Odamız tarafından sunulan rapor incelendi tüm sektörlerin  Sorunları ve Çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunuldu. Toplantı sonun da Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi  Oğuzhan Ata SADIKOĞLU ve Genel Sekreter Mustafa SARAÇÖZ ile istişare yapan BAĞIRKAN toplantının sonucunun verimli olacağına değinerek, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata SADIKOĞLU ve Genel Sekreter Mustafa SARAÇÖZ’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.