BAĞIRKAN DİTSO BAŞKANLIĞI’NIN ARDINDAN TOBB KOMİSYONUNDA

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantı’ya Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanı Ahmet ACAR katıldı.

TOBB 74.Genel Kurul sonucu yeniden TOBB Başkanı olarak seçilen HİSARCIKLIOĞLU’nu tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz.

DİTSO Başkanı Abdullah BAĞIRKAN TOBB Dilek ve Dilekçeleri İnceleme Komisyonu Üyeliğine seçilerek Ditso Zaferini TOBB’ye taşıdı.  TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ; BAĞIRKAN’ı tebrik etti.

BAĞIRKAN TOBB’de görev alan bütün arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim.dedi.