Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’den Ditso’ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan ve yönetim kuruluna   hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i  Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, yönetim kurulu üyeleri Nedim Soyaltın, Mehmet Çetinkaya  ve Haluk Gürbüzer, karşıladılar. Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının binasının yetersiz kaldığını yeni bina yapılması gerektiğini ve Dinarımızda yapacakları yeni  projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.” Dilek ve temennilerde bulunan Başkan Ülken sözlerine şöyle devam etti Dinar Ticaret ve Sanayi Odası binasının yeni bir binaya kavuşması için Başkanımız  Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşürüz elimden gelen ne varsa yardımcı olmaya çalışırız, yapmış olduğunuz hizmetler şahsınıza değil Dinar’a yapılan hizmetlerdir. dedi

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bağıkan ve Yönetim kurulu üyeleri ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hakan Ülken’e teşekkür ettiler. Dinarın kalkınması adına üzerlerine düşen görev ne varsa yapacaklarını belirttiler.