Arnavutluk/Agro-Tech Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın yazısına atfen, 15-16 Mart 2019 tarihlerinde Tiran’da, tarım makineleri, bitkisel üretim firmaları, hayvancılık ekipmanları, tarım aletleri ve traktörler, gübre, yaş meyve-sebze, tohumculuk konularını kapsayan ve ikincisi gerçekleştirilecek olan “Arnavutluk Agro-Tech Tarım Fuarı”nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, geçen sene ilki gerçekleştirilen Fuara Arnavutluk’tan ve bölge ülkelerden 60 firmanın katılım sağladığı ve sayının bu sene artmasının beklendiği belirtilmektedir.

Fuara ziyaretçi veya katılımcı olarak iştirak etmek isteyen üyelerimiz aşağıda bilgileri bulunan yetkililer ile iletişime geçebilirler:

İrtibat Kişileri:
Sn. Erinda Zhupani, Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri