AKREDİTASYON EĞİTİMİ

DİTSO AKREDİTASYON EĞİTİMİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası;Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen ‘Oda Akreditasyon Projesi’ kapsamında Uşak’ta gerçekleştirilen Akreditasyon toplantısına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen ‘Oda Akreditasyon Projesi’ kapsamında 11. Dönem Akreditasyon süreci devam etmekte olan Oda /Borsalara   Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında  gerçekleştirilen, TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri Volkan TUFAN ve TOBB Kalite Sorumlusu Özge KARATEPE  tarafından Denetimler öncesi Bilgilendirme Eğitimi’ne Dinar Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreter Tansu KURT,Personeller Suat AKER,Ali DÜZTEPE ve Belgin BEKLE katıldılar.

Genel Sekreter Tansu KURT; Üyelerimize vereceğimiz hizmet kalitesinin önemine vurgu yaparak kaliteli hizmet verebilmek için, akredite olma yolunda sürekli iyileştirmeye yönelik olarak atılması gereken adımların atılmaya devam edileceğini ifade etti.