AFYONKARAHİSAR TANITIM VE TURİZM GÜNLERİ

6-10 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan AFYONKARAHİSAR TANITIM ve TURİZM GÜNLERİNDE, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak yer alacağız. Bu etkinlikte istemeleri halinde odamız üyelerine ait broşür-afiş-tanıtım materyalleri-örnek ürünleri de odamıza ait açılacak stand da yer alabilecektir.
  İstanbul'da yaşayan tüm Afyonkarahisarlıları bir araya getirecek, ünlü sanatçıların da sahne alacağı bu etkinlikte firmanızın, odamız standında tanıtım olarak yer almasını istiyorsanız, 25 Ağustos 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Daha fazla bilgiyi mesai saatlerinde (272) 353 6064 nolu telefondan alabilirsiniz.
NOT: Odamıza ait stand da her hangi bir ürün satışı yapılmayacaktır.
  Bilgilerinize sunarız.