AFYONKARAHİSAR ORTAK AKIL TOPLANTISI

AFYONKARAHİSAR İL VE İLÇE ODA/BORSA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Afyonkarahisar il ve ilçe Oda/Borsalarımıza mensup tüccar ve sanayicilerimizin karşılaştıkları genel ve bölgesel sorunların ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerinin ele alınacağı ve 6 Ekim 2016 Perşembe günü Ankara’da yapılacak olan IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda konuşma yapacak il sözcüsünün seçilmesi ve sözcünün dile getireceği 3 temel sorun ve çözüm önerisinin belirlenmesi maksadıyla yapılan toplantıya, Afyonkarahisar Ticaret Borsası ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Çay Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret Borsası, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ve Sandıklı Ticaret Borsası katıldı.