AFYON ZAFER KALKINMA AJANSIN’DAN DİTSO’YA ZİYARET

Afyonkarahisar Zafer Kalkınma Ajansı Yatırım Ofisi Afyon Koordinatörü Vahit AKYOL, Suat BAYRAM, Kütahya Zafer Kalkınma Ajansı Ali CEYLAN, Hande ÖZGÜR  odamızı ziyaret ettiler. Zafer Kalkınma Ajansının teknik destek ve fizibilite destek programları hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulundular.

Zafer kalkınma Ajansı Koordinatörlerini Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nedim SOYALTIN, Haluk GÜRBÜZER ve Salih OTURSUN karşıladılar.

Toplantıda Zafer kalkınma Ajansının teknik destek ve fizibilite destek programları hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulunuldu.

BAĞIRKAN; Ajans çalışanlarına teşekkür ederek, yatırım yapmak isteyen proje hazırlamak isteyen özel ve kamu sektörüne desteklerinden dolayı ve bilgilendirmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti