AFYON ODA/BORSA BAŞKANLARI ANKARADA

AFYONKARAHİSAR BÖLGE ODA / BORSA BAŞKANLARI AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLLERİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN ile birlikte ilimizdeki 8 Oda ve Borsa Başkanları 23.12.2015 tarihinde Ankara’da Büyük Millet Meclisin’de  ziyaretlerde bulunmuşlardır. Ülkemizde yapılan genel seçim sonrası İlimiz Milletvekilliğine seçilen Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Mehmet Parsak ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’a ziyaret gerçekleştirdiler. Bölgemizin Sorunlarını ve Bekleyen Projelerimizi Bakanımız ve Milletvekillerimize İlettiler. Bölge Başkanlarını samimiyetle karşılayan ve istek ve taleplerini dinleyen Bakan ve Milletvekilleri ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşmiştir.