ABİGEM A.Ş. GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş.’nin 2017-2018 yıllarını kapsayan Olağan Genel Kurul Toplantısı, 13 Mart 2019 Çarşamba günü, saat 14.00’de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Odamız Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Suat AKER toplantıya katılım sağladı.
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş.’nin 5’inci Genel Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) gerçekleştirildi. Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan ATSO ve Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “ABİGEM’in özelliği çok ortaklı olmasıdır. Afyonkarahisar’dan ve Afyonkarahisar dışından ortaklarımız var. 28 ortağımız bulunuyor. Afyonkarahisar’dan ve diğer illerin Ticaret ve Sanayi Odaları’ndan, Borsalarımız’dan, sivil toplum örgütlerinden ortaklarımız ABİGEM’in bünyesinde bulunuyor. Tüm ortaklarımız ABİGEM’e güç katmaktadır. Buraya teşrif ettikleri için tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Gerçekleştirilen Genel Kurul’a Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş. ortaklarından; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Sağlık ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı, Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AFSİAD), S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası, Afyonkarahisar İscehisar Mermerciler Derneği, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Kütahya Ticaret Borsası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü temsilcileri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Boğaz Mermerciler Derneği, Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası, Isparta Ticaret Borsası, Sandıklı Ticaret Borsası, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası vekilleri katıldı.

Online Ziyaretçi

Toplam Ziyaretçi

dinartso@tobb.org.tr

Üçlerce Mh. 03400 Dinar/Afyonkarahisar

Yeniliklerden Haberdar Olun!

Dinar TSO e-postalarına abone olun. Dinar TSO haberlerinin, özel tekliflerinin ve ürün duyurularının gelen kutunuza doğrudan teslim edilmesi için e-posta adresinizi giriniz.

Hızlı İletişim

2020 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.