AB PROJESİ İLE DİTSO- ROMANYA YOLUNDA

Dinar Ticaret ve Sanayi Odamız Tarafından Hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Kabul edilen Projemiz Genç İşsizliği Projesi, Eylem Adı Erasmus+ Gençlik programı, Ana Eylem 1 bireylerin öğrenme Hareketliliği-Gençler ve Gençlik Çalışanları için Hareketlilik Projesi Kapsamında 4 Ülke (Türkiye –İtalya-Romanya-Yunanistan ) Ortaklığı ile Romanya’ya DİTSO destesi ile  9 Kişilik bir ekip ile ziyaret düzenlenmek tektir.

Ekibimiz tarafından Diğer Ülkelerden gelen ekiplere Romanya’da Ülkemizdeki Genç İşsizliği konularında geniş kapsamlı bir sunum yapılacak ve diğer Ülkelerin sunumları incelenecektir. Projemiz sonucunda Ekibimiz Genç işsizliğinin sebepleri ve çözüm önerileri ayrıca diğer Ülkelerde konu hakkında yapılan çalışmalar ile alakalı çalışmalar yapacaklardır.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak ekipteki Genç Arkadaşlara ve Ekip Lideri Genel Sekreter Tansu KURT'a çalışmalarında başarılar dileriz.