2.Yıldızlar Fuarı, 28-30 Kasım 2018, Meşhed Hakkında

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, T.C. Dışişleri Bakanlığından gelen yazıya atfen, 28-30 Kasım 2018 tarihleri arasında, Meşhed Homa 1 Otel'de, gıda sanayi markalarına özel ''2. Yıldızlar Fuarı''nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Bahse konu fuar kapsamında ücret karşılığı sağlanacak hizmet paketlerine ilişkin bilgilerin ilgi yazı ekinde (EK-1) yer aldığı belirtilmekte olup, katılım sağlamak isteyen firmaların bilgilerini TOBB'a bildirilmek üzere Odamıza (global@atso.org.tr) iletilmesi rica olunur.

Fuar katılımı sonrasında gerçekleştirilebilecek ticari anlaşmalardan doğan yükümlülükleri ve olası riskleri, firmaların kendi sorumlulukları altında değerlendirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz