11.DÖNEM ODA/BORSALAR İÇİN STRATEJİK PLAN İZLEME VE DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 11.Dönem Akredite Odaların ve Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları için “Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Eğitimi”  6-7 Mart 2017 tarihlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Afyonkarahisar Ticaret Borsası ev sahipliğinde NG Afyon Wellness & Convention Otel’de gerçekleştirilen .​Eğitime Ditso Genel Sekreteri Tansu KURT ,Personeller Suat AKER ve Ali DÜZTEPE katıldı.

11.Dönemde yer alan Akredite Oda/Borsaların davet edildiği eğitimin birinci gününde, Stratejik Planlama ile ilgili detaylar anlatıldı.  Eğitimde ayrıca, Cengiz TAVUKÇUOĞLU tarafından “Değişen Dünya ve Endüstri 4.0 Yaşamımıza Ne Getirecek?” konulu sunum gerçekleştirildi. Eğitimin ikinci gününde ise, Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme yöntemleri ile  Stratejik Amaç ve Hedef Belirleme, Strateji Geliştirme ve geliştirme ziyaretleri hakkında istişareler yapıldı.